Bostadatthyra.se

Hitta bostäder att hyra.

Hyresbostad i Sollentuna

160 m2 villa i Sollentuna att hyra

Sollentuna - 6rok - tillsv - 24.150kr/mån

På lugn återvändsgata i grönskande villaidyll finns nu detta fantastiska hem med garage för uthyrning. Fastigheten med en tomt om hela 2 532 kvm är belägen med grönska runt omkring i ett fritt och ostört läge.

Huset är byggt i souterräng vilket ger trädgården olika nivåer, pulkabacke på vintern och plats för studsmatta på sommaren. Garaget har gott om plats för cyklar och trädgårdsredskap förutom en bil såklart.

Sommarhalvåret spenderas på terrassen i högt läge eller i uterummet på framsidan där du lyssnar på fågelkvitter och ser ekorrarna samla hasselnötter och ekollon. Terrassen ger plats för större matgrupp och har direktkontakt med vardagsrummet vilket gör det lätt för barnen att springa in och ut. Braskaminen passar perfekt under våra kalla månader och skapar både värme och en förhöjd mysfaktor. På samma plan finns köket med all maskinell utrustning och gott om arbetsyta. Här finns även plats för ett stort matbord. Utöver den generösa sällskapsdelen på övre plan finns tre sovrum, ett badrum och bra förvaringsutrymme. Trappan har fått en central plats i huset och leder oss ned till sutterängplan.

Sutterängplan är idag inrett med kök, badrum/tvättstuga, allrum och två sovrum. Förvaring är något detta hus inte saknar. Stort garage som tar hand om allt de där du inte behöver men ändå vill ha kvar.